Vad hände?!

Komplettering från förmiddagens inlägg. Måste bara berätta. Vi satt och åt middag. Pappan berättar att det går framåt med sonens bil. Han håller på att renovera en vw fastback från -66 till sonen. Egentligen var det tänkt att det skulle vara deras gemensamma projekt. Men nu är det som det är. Sonen har nog inte varit i garaget sedan i somras i alla fall. Han orkar inte och det är en kram fylld aktivitet. Pappa säger då ‘vi kan gå ut och titta när vi ätit klart’. Sonen säger Ja. Detta har inte hänt på länge! 

Sedan äter vi vidare. Kommer in på hans långa hår igen. Jag säger ‘jag kan klippa dig efter maten’. Han svarar ‘men då ska vi ju ut i garaget och titta på fast back’en’. Okej, men då klipper jag dig när vi kommer in igen, säger jag. Okej, säger sonen. Wow!

Ett tu tre är vi ute i garaget. Vi kollar, pappan berättar och vi pratar om att den kanske är klar framåt våren. Att den ska vara superlåg men ändå ha kvar många av de gamla skråmorna.  

Sedan går vi in. Och vips är vi på toaletten och jag får klippa den långhåriga sonen. Vågar inte ta för mycket, men två gånger kollar han sig i spegeln och säger att jag ska ta mer. Nervöst för mig varje gång han ska kolla sig i spegeln. Men han är nöjd!

Det är vi också!

Här kommer en bild på bilen. Sonen smygtittar vi på själva!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s