Bra och dåliga dagar

Vi är inne i ett stim av go’a dagar just nu. Ibland kan man bättre förstå varför det flyter på. Men lika ofta är det fullt med frågetecken kring vad som gjorde att det gick fel. Just nu tror jag det beror på att det varit mycket roliga saker som hänt i kombination med färre skoldagar.

Förra veckan var det Kristi flygare, bara tre skoldagar, och onsdag eftermiddag åkte vi till släkten i Danmark. Det kan i och för sig vara mycket utmattande för sonen att inte vara på hemmaplan och rå sig själv men den här gången lät vi honom stundvis sitta för sig själv med datorn i ett rum. Jag vill tro att det hjälpte honom. Det är bara mammahjärtat som blöder lite, men jag övar mig. Att bara vara själv, utan massa ljud och intryck. Det är vila för det älskade barnet.

En annan rolig grej som hände var att han fyllde 13 i söndags. Inte helt fel ju! Och så fick han det han önskade, ett PS4! 

I måndags var det dags för prao. Sonen följde med till mitt jobb och fick hjälpa till med lite olika saker. Sedan har det varit skola i två dagar. Resten av veckan ska han vara med sin pappa på hans jobb. Det blir häftigt! Han har varit med oss på våra jobb förut och vet vad det innebär. Innan tänkte vi försöka få honom till att skaffa prao på något annat häftigare ställe, men det var inte lönt. Då hade han troligen behövt ha en av oss med och det kändes inte så fiffigt. Det får vi ta en annan gång. Grabben är nöjd och det får vara bra så!

De dåliga dagarna skjuter vi framför oss. De kommer, var så säker…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s